Gudstjenester flyttes til Tornby Sognegård

# Nyheder
Udgivet af Heidi Thaysen, torsdag d. 22. december 2022, kl. 08:08

De fleste gudstjenester flyttes til Tornby Sognegård

I det seneste nummer af VI-TO lovede menighedsrådet at holde øje med udgifterne til at opvarme kirkerne. Nu er vi gået ind i vintermånederne, og det mærkes dels ved, at et er vanskeligt at få temperaturen i Tornby kirke over 17 grader, dels ved at det er meget dyrt.

Menighedsrådet har derfor besluttet, at de fleste gudstjenester efter jul flyttes til sognegården i den kolde tid. Dog afholdes der en mdl. gudstjeneste i Vidstrup kirke. Hvis der er særlige omstændigheder som barnedåb eller andet, vil Tornby kirke dog blive benyttet.

Der vil således være gudstjeneste i Vidstrup kirke søndag, den 22. januar kl. 10.30 og den 19. februar kl. 14.00, fastelavns søndag.

Menighedsrådet